Verkoop en verhuur van bouwmachines en tuinmachines

Wij zijn de specialist voor verkoop en verhuur van bouwmachines en tuinbouwmachines. Wil je een professionele tuinmachine of bouwmachine huren of kopen? Op ons kan je rekenen!

HST new

Bouwmachines en tuinbouwmachines verkoop en verhuur

Wil je liever kopen dan huren? We bieden onze machines, werktuigen en onderdelen ook te koop aan. We staan bekend als gespecialiseerd groothandel voor de verkoop van onder andere bouwmachines en tuinbouwmachines, maar ook allerlei werktuigen en onderdelen voor professionals. Zowel aannemers, onderaannemers als zelfstandige vakmannen vinden makkelijk en snel de meest geschikte oplossing in onze handige online shop. Bovendien bieden we onze machines, werktuigen en onderdelen te koop aan tegen de scherpst mogelijke prijs.

Ook voor het onderhoud kan je steeds op ons blijven rekenen. Laat je machinepark tijdig onderhouden door HST New. Zo vermijd je duur tijdverlies. We komen langs voor een grondig en correct uitgevoerd onderhoud. Onze vakmensen beschikken over de nodige kennis om een professioneel onderhoud uit te voeren voor al uw machines. Zowel voor herstellingen als het onderhoud van bouw-, wegenbouw-, landbouw of tuinbouwmachines kan je op ons rekenen.