Products in the spotlight

Latest new products

HST is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van allerlei machines; bouwmachines, landbouwmachines, tuinbouwmachines en werktuigen. Ook voor onderhoud en onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres.

Verkoop, verhuur of onderhoud? HST is de oplossing bij uitstek voor bouwmachines, landbouwmachines en werktuigen voor professionals. In onze handige webshop vind je bouwmachines en werktuigen van welbekend merken. Ook wanneer je landbouwmachines, tuinbouwmachines of onderdelen zoekt, neem je best een kijkje in onze online shop. Je kan onze machines en werktuigen zowel kopen als huren. Voor de verhuur van bouw-, wegenbouw-, landbouw of tuinbouwmachines kunnen we je steeds de scherpste voorwaarden voorleggen.

Wil je liever kopen dan huren? We bieden onze machines, werktuigen en onderdelen ook te koop aan. We staan bekend als gespecialiseerd groothandel voor de verkoop van machines, werktuigen en onderdelen voor professionals. Zowel aannemers, onderaannemers als zelfstandige vakmannen vinden makkelijk en snel de meest geschikte oplossing in onze online shop. Bovendien bieden we onze machines, werktuigen en onderdelen te koop aan tegen de scherpst mogelijke prijs.

Ook voor het onderhoud kan je steeds op ons blijven rekenen. Laat je machinepark tijdig onderhouden door HST. Zo vermijd je duur tijdverlies. We komen langs voor een grondig en correct uitgevoerd onderhoud. Onze vakmensen beschikken over de nodige kennis om een professioneel onderhoud uit te voeren voor al uw machines. Zowel voor het onderhoud van bouw-, wegenbouw-, landbouw of tuinbouwmachines kan je op ons rekenen.