Herstellingen

Wij maken het u gemakkelijk

HST New zorgt voor het onderhoud van je tuinmachines, compressoren en alle andere machines. Hoe? Dankzij een tijdig en correct uitgevoerd onderhoud van jouw machinepark.

Vermijd duur tijdverlies en kies voor HST New . Als specialist in bouw- en wegenbouw zorgt HST New naast verkoop ook voor onderhoud van machines. Wij regelen een tijdig en correct uitgevoerd onderhoud van tuinmachines, compressoren en andere bouwmachines. Een onderhoud van je machinepark verlengt niet alleen de levensduur van machines, het bespaart je ook een bom geld.

Panne op het werf? HST New komt snel ter plaatste en voert de herstelling uit. Ook voor oudere machines en merken die niet in het HST New -gamma zitten. Zo ben je direct verder geholpen.

HST New voert ook onderhoudsbeurten uit tijdens het bouwverlof (enkel op afspraak) en geeft zo de beste garantie voor de continuïteit van je business!

SUPERTECHNICI TOT UW DIENST

HST New heeft supertechnici in dienst die in het compleet uitgeruste werkatelier zowat alles kunnen herstellen. Ook voor oudere machines en vreemde merken die niet in het gamma van HST New zitten, vinden deze technici steeds een oplossing. Door regelmatig opleidingen te volgen bij de leveranciers, kan HST New ook de nieuwste types en modellen aan. En is HST New bevoegd om voor enkele Europese topmerken garantieherstellingen uit te voeren.

Dankzij de ruime stock met de meest courante onderdelen hoeft u nooit lang te wachten op uw machine. Wanneer een wisselstuk toch moet besteld worden, is dit – dankzij de heldere afspraken met de leveranciers – zeer snel ter plaatse.

De keuze ligt bij HST New volledig aan de klant. Indien gewenst komt HST New de machine op de werf ophalen en wordt deze na de herstelling terug afgeleverd. Wanneer het echt snel moet gaan, kunt u – na het maken van een afspraak – bij HST New wachten en het toestel na de herstelling meteen terug meenemen.

De technici van HST New maken er een erezaak van om uw machine in piekfijne conditie af te leveren. Bij elke herstelling wordt de machine volledig nagekeken. Na een onderhoudsbeurt of herstelling bij HST New krijgt u uw machine zo goed als nieuw terug.

HST new is een officieel service center voor “Honda Power Equipment”.

Wij kunnen alle Honda motoren herstellen volgens de geldende normen van Honda.
Ook als u op zoek bent naar onderdelen, kan u bij HST new terecht.

HST new is officieel Stihl TS dealer en hersteller voor al uw doorslijpers.

Wij hebben alle courante onderdelen voor deze machines op voorraad en kunnen u snel verder helpen.

HST new is “Master One Partner” van Weber machinetechniek in Duitsland.

Onze techniekers gaan jaarlijks op cursus bij de fabrikant voor bijscholing voor de nieuwe machines en opfrissing van de standaard herstelprocedures. Zo blijven ze steed up-to-date over alle mogelijke fouten en herstelmethoden. Om zo uw machine in perfecte conditie af te leveren. Een probleem met uw machine? Herstelling of onderhoud nodig? Bij HST new bent u aan het juiste adres!