ONZE SERVICE

TOPSERVICE VOOR DE PROFESSIONELE AANNEMER!

HST new uit Tessenderlo biedt een totaalgamma machines, gereedschappen en werktuigen aan voor grondwerkers, bouwaannemers, wegenbouwers, aannemers voor industriebouw en tuinaannemers. De klanten – allemaal professionelen voor wie onnodig tijdverlies veel geld kost – kunnen rekenen op een topservice. De hele bedrijfsfilosofie van HST new staat in het teken van kwaliteit, advies en snelheid. HST new biedt honderden producten aan van meer dan dertig gerenommeerde Europese merken tegen een uitstekende prijs.

Voor HST new is geen inspanning te veel om het u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. De vertegenwoordigers van HST new komen graag ter plaatse om uw bestelling te bespreken. Door de jaren lange ervaring kan het HST new-team u het juiste advies geven bij uw aankoop. De levering van de bestelling gebeurt, indien mogelijk, nog de dag zelf. Alle goederen worden zo snel mogelijk geleverd of kunnen worden afgehaald in de winkel. Bij pannes op de werf rukt een servicewagen uit om het defect zo snel mogelijk te verhelpen. Voor herstellingen die gebeuren in het eigen atelier, staat HST new in voor het transport en kan u onmiddellijk rekenen op een vervangtoestel. Niet voor niets zijn talloze grote bouw- en wegenbouwfirma’s, bekende verhuurbedrijven, grondwerkers, … kind aan huis bij HST new.

HST new heeft een hecht team van medewerkers waarbij iedereen perfect op elkaar is ingespeeld. Dankzij de flexibele werking krijgt u bij vragen meteen de juiste persoon aan de lijn. De laatste jaren is het klantenbestand van HST new fors gegroeid. Het bedrijf dat werd opgericht in 1995, was wegens het succes al in 2001 aan een uitbreiding toe van de bedrijfsgebouwen.

U NOEMT HET, HST NEW HEEFT HET!

Verder biedt HST new een zeer groot productengamma aan. HST new heeft alle nodige machines in huis – van klein tot groot – die een professionele onderneming in de ruime bouw-, grond- of tuinsector nodig heeft.

Klinkerlegmachines, knikladers, walsen, bouwlasers, theodolieten, totaalstations, trilplaten, hydraulische tangen, kettingzagen, graafmachines, borstelmachines, betonmolens, zaagmachines, poliermachines, compressoren, breekhamers, stroomgroepen,… U noemt het, HST new heeft het.

Doorheen het hele gamma loopt één rode draad: een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Voor ieder product selecteerde HST new een Europees kwaliteitsmerk dat het rechtstreeks importeert. Zo kunt u genieten van de snelste levertijden en de meest gunstige prijzen.

Binnen zijn ruime gamma heeft HST new een aantal specialisaties

  • Diamantgereedschap: alles wat met boren en zagen te maken heeft
  • Verdichtingsmateriaal: trilplaten, trilwalsen, trilbalken, trilnaalden,… zowel voor gewone grond als beton
  • Grondverzetmachines: een ruime keuze aan graafmachines, knikladers, …
  • Topografisch materiaal: HST new volgt de modernste ontwikkelingen op het vlak van meetsystemen zoals lasers, totaalstations, GPS, …

Om het assortiment compleet te maken, heeft HST new ook een ijzerhandel waar u alle klein gereedschap – waterpas, truweel,… – meteen uit het schap kan nemen.

WEBSHOP

Met de Webshop wil HST new de service naar zijn klanten nog verhogen. Zo kan u op elk tijdstip van de dag de producten rustig bekijken en vergelijken.

HST new richt zich met zijn webshop op de professionele machines voor Bouw- en Wegenbouw van topkwaliteit. Enkel de “A”-merken worden door HST new verdeeld. Door de jarenlange ervaring in deze sector is HST new gespecialiseerd in deze artikelen. Zo kan HST new u als de beste begeleiden bij uw waardevolle aankoop.

Het team van HST new besteed veel aandacht aan deze website om u via deze weg zo goed mogelijk te informeren over alle producten. Maar bij sommige producten is echter uitgebreid advies nodig. Hierbij staat HST new steeds voor u klaar om u te adviseren bij deze belangrijke aankopen. Bv. Graafmachines, knikladers, totaalstations, stroomgroepen, enz…

Maak gebruik van de kennis en service van HST voor al uw toekomstige aankopen, bij ons bent u op het juiste adres!

TOEGEVOEGDE WAARDE

Onze toegevoegde waarde is de kennis en service die HST levert leveren. Deze kennis wordt ondersteund door de jarenlange ervaring en regelmatige opleidingen van het personeel. Voor de service kan HST steunen op een uitgebreide infrastructuuren goede afspraken met de leveranciers. De grootste aannemers van België zijn reeds jaren klant bij HST, wat wijst op een waardevolle service.

Bij elke aanvraag van machines, onderdelen, technische vragen of andere wensen, kan u rekenen op HST. Kunt het op de website niet vinden, neem dan gewoon contact met ons op via telefoon 013-67.61.67of mail info@hst.be.

HST zal altijd zo snel en correct mogelijk uw vragen en bestellingen afhandelen.
Wij helpen u graag verder!